Samen aftellen tot kerst met de Pickwick Tea Topics Adventskalender

 

Elke dag een kop thee en een goed gesprek over een Tea Topic kerstvraag. Met de Pickwick Tea Topics Adventskalender 2021 tel je op een gezellige manier af richting kerst. De adventskalender is ook leuk om cadeau te geven. Vanaf november is de kalender verkrijgbaar.

 

24 dagen aftellen tot kerst

De Pickwick adventskalender heeft 24 vakjes, waarvan je er iedere dag één kunt openen. Wanneer je start op 1 december, drink je dus op kerstavond (24 december) samen de laatste kop thee met een smaak uit de thee kalender.

 

Samen aftellen tot kerst

Ieder vakje bevat twee theezakjes en een Tea Topic kerstvraag. Zo tel je samen af tot kerst en heb je dagelijks een goed en feestelijk gesprek onder het genot van een lekkere kop thee. Dit maakt de knusse decembermaand nóg gezelliger! Is er niemand in de buurt waarmee je de thee en de vraag kunt delen? Bedenk dan eens aan wie je de vraag door kunt sturen via WhatsApp of met wie je er over kunt bellen; zo beleef je de wintermaand toch met elkaar. Beantwoord je de Tea Topic kerstvraag liever voor jezelf, dan kan dat natuurlijk ook.

TIP: Deel de thee uit de adventskalender met iemand die wel wat gezelschap kan gebruiken en ga samen in gesprek over de Tea Topic kerstvraag. 

 

Aftellen met kinderen

De thee adventskalender is ook een leuke manier om samen met kinderen af te tellen tot de feestdagen. Door de kalender weten kinderen precies hoeveel dagen het nog duurt voordat het kerst is. En wat is er nu leuker dan iedere dag een klein cadeautje openmaken?! Lees hier meer over thee voor kinderen.

 

Iedere dag een ander smaakje!

Van Winterglow tot Herbal Super Blends Energy en Green Tea Cranberry, elk vakje van de Pickwick Tea Topics Adventskalender bevat een andere smaak. De adventskalender bevat dus 24 verschillende smaken. Laat je verrassen en geniet iedere dag van een andere theesmaak. De kalender is een leuke manier om kennis te maken met het hele assortiment van Pickwick. Inspireer ook anderen met ons assortiment door de kalender cadeau te geven.

 

Leuk sinterklaascadeau

Ben je nog op zoek naar een sinterklaascadeau? De Pickwick adventskalender is een leuk en origineel cadeau voor zowel vrouwen als mannen, jong en oud. Wie maak jij deze winter blij met deze thee adventskalender? 

 

Kerstspel met Tea Topics

Gooi de Tea Topics na het openen van de vakjes niet weg, maar spaar ze op. De vragen zijn een leuke opening voor een gesprek tijdens het kerstdiner. Ook leuk: maak van de Tea Topics een kerstspel. Bewaar de kaartjes in het Pickwick Joy of Tea koekblik. Zet het blik tijdens de kerstdagen op tafel en pak er om de beurt een vraag uit.

Tel zo samen met Pickwick af richting kerst en geniet van de feestdagen met elkaar.


Fijne kerst!

 

Wil je meer weten over de thee van Pickwick en op de hoogte blijven van nieuwe varianten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Meer voor jou

Winterglow

Herbal Super Blends Energy

Green Tea Cranberry

Pickwick Theeblaadje

Onze nieuwsbrief loopt over van de lekkere recepten, aanbiedingen, nieuwe producten en leuke evenementen van Pickwick.