Happy herfst high tea zelf maken?

 

Een high tea is de afgelopen tijd steeds bekender geworden in Nederland. Hierbij proef je verschillende smaken thee en geniet je van kleine hartige en zoete hapjes. Net waar jij zin in hebt!

Wist je dat... De high tea oorspronkelijk uit Engeland komt en ze die om 6 uur in de avond serveren? Ook zijn de high tea hapjes anders, namelijk eieren, wit brood met worstjes en chips!

Recepten waarmee jij je herfst high tea zelf maakt

De recepten en theeën in deze herfst high tea zorgen voor een warm gevoel op de koude herfstdagen. Hierbij mag een warme kop thee natuurlijk niet ontbreken. Bekijk hoe jij deze high tea stap voor stap kunt maken!

Stap 1. Proef en kies je favoriete theeën

Bij een high tea drink je verschillende soorten thee. Voor deze herfst high tea heeft Pickwick diverse varianten geselecteerd. Maak je herfst high tea compleet met de Spices Autumn storm, de kruidige Spicy Chai en een van de vier verassende rooibos smaken uit de Rooibos Variation Box.

Stap 2. Maak de lekkerste high tea hapjes

Spicy Chai Cupcakes

Deze Spicy Chai cupcakes smaken verrukkelijk én zien er ook nog eens ontzettend leuk uit.

SpicyChaiCupcakes.jpg

Theebrood

Met dit heerlijke recept maak je zelf het lekkerste theebrood.


Pickwick_Theebrood.jpg

Thee waar je deze high tea hapjes mee maakt

Spicy Chai >

English Tea >

Stap 3. Decoreer je eettafel

     Joy_oftea_cup_def.png

Het leukste servies

Een high tea serveer je vaker voor meerdere gasten. En hoe leuk is het als je allemaal hetzelfde theeglas hebt. Optimaal genieten toch? Bekijk het gehele servies bij de spaarcollectie

Creatief-bloem.jpg

DIY: een roos van theezakjes!

Decoreer de tafel met een mooie, fleurige roos van Pickwick papieren theezakjes. Ga zelf aan de slag met jouw favoriete theezakjes!

Pickwick Theeblaadje

Onze nieuwsbrief loopt over van de lekkere recepten, aanbiedingen, nieuwe producten en leuke evenementen van Pickwick.